14. kesäkuuta 2014

Yhtä tuuliajoa - Olen työllistetty

Yhtä tuuliajoa - Olen työllistetty
Tämä viikko on ollut yhtä juhlaa eikä se lopu vielä tänäänkään (1). Viime maanantaina (muistaakseni) sovi jälleen uuden työhaastattelun ensi viikolle, tiistaina etsin uusia työpaikkoja joihin voisin hakea, keskiviikkona sähköposti oli jökissä enkä saanut tehtyä juuri mitään ja torstaina (kun sähköpostikin heräsi eloon) sain kuulla niiiiiin älyttömän helpottavia uutisia: ”Olen kuullut sinusta pelkästään positiivista palautetta, olet motivoitunut ja uhkut työintoa. Olisi erittäin sääli päästää hyvä työntekijä jonkun muun käsiin. Haluaisitko jatkaa meillä? (2)” 

Uskomatonta että se on totta. Vielä kaksi kuukautta sitten tuskastelin, kun ei ole töitä. Nyt saan jo sanoa: ”Hei perun sen ensi viikon haastattelun, sain jatkoa nykyisestä paikasta… Hei, en valitettavasti ota työtä vastaan koska saan jatkaa nykyisessä työpaikassa.” Tällä hetkellä fiilikset on onnelliset mutta samalla haikeat. Onnelliset koska enää ei tarvitse etsiä töitä ja pystyy suunnittelemaan elämää rahatilanteen puitteissa kuukautta pidemmälle. Haikeaa on se että musta ei nyt sittenkään tule Tamperelaista loputtomiin, vaikka haluaisinkin että koti olisi siellä. Toki asunto on siellä edelleen ja vuoden loppuun asti ainakin, mutta myös koti Helsingistä täytyy etsiä pian. Heinäkuun lomailen Tampereella ja osittain Helsingissä. HOX!!! Teen hierontahommia, vietän aikaa ystävien ja läheisten kanssa ja nautin kesästä. Heinäkuun lopussa alkaa työt eikä niille ole loppua näkyvissä. 

Me happy ^^ 

 ps. Otetaan L:n kanssa irtiotto arjesta ja lähdetään näillä sekunneilla Tallinnaan viikonlopuksi (3). Päivän positiiviset 4/5 merkattu sulkeisiin kunkin kyseessä olevan lauseen perään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti