22. joulukuuta 2015

NY

NY

Nyt se lento+hotelli –tarjous tuli eteemme. Samankaltaisia tarjouksia ollaan missattu ja oltu liian hitaita. Vihdoinkin päästää reissuun, jota ollaan odotettu. Me lähdetään maahan ja kaupunkiin jossa olen jo kerran käynyt, reilu 6,5 vuotta sitten. Maahan jossa kaikki on isompaa ja kalliimpaa. Tarkemmin ottaen kaupunkiin, joka on tunnettu terrori-iskusta, valtavista ½ litran kahvitonkista, reilusta 200 000:sta keltaisesta taksista ja isoista valomainoksista. Jos joku ei vielä äkännyt… niin New York kutsuu ensi vuonna. 

Viime kerralla lennettiin Helsingistä Frankfurtin kautta J.F Kennedyn kentälle 3 + 8 tuntisella istumisella. Tällä kertaa lennämme suoraan Helsingistä J.F. Kennedyyn reilun 8 tunnin istumisella. Viimeksi hotelli oli aivan Madison Square Gardenia vastapäätä, nyt Central Parkin kupeessa. Hotellin kriteereinä olivat sijainnin ja nettiyhteyden ohella, kuntosali ja mahdolliset lenkkeilymaastot. Ne kriteerit täyttyivät kokonaisuudessaan täydellisesti. 

Reissusuunnittelu on aloitettu ja innostusta on valtavasti, lisä boostia suunnittelulle antaa syksyllä New Yorkissa käyneet Annika O., Tickle Yor Fancyn Sara ja Pupulandian Jenni. Viime kerralla kävin uskomattoman monissa eri paikoissa, mutta ainakin Brooklynin sillalla, Rockefeller Centerissä, WTC raunoilla, SOHO:ssa, Trump Towerissa, maailman kelloilla, Wall Streetillä, Pier 17 ostoskeskuksessa, Central Parkissa ja Little Italyssä on pakko päästä käymään uudelleen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti