15. huhtikuuta 2016

NIKE Free 5.0 Lava Jr

NIKE Free 5.0 Lava Jr

Nämä ovat peräti kahdennettoista Nike Freet, kymmenennet Nike Free 5.0 ja viidennet Nike Free 5.0 juniorit jotka olen hankkinut. Miksi maksaa enemmän samasta tuotteesta?

Nike Free 5.0 JR - versus - Nike Free 5.0 W
- Juniorit ovat 20-30€ edullisempia
- Junioreita löytyy kokoja vaihtelevasti jopa 38.5-40 (EUR) asti
- Juniorit ovat hieman kapeampi malli, muutoin en ole huomannut kokoeroa
- Juniorista löytyy paljon herkullisempia värejä, mutta myös ne perus mustat
- Junioreita löytää usein alennuksesta sekä liikkeistä että verkkokaupoista
- Juniorit ja naiset kestävät aivan yhtä paljon kulutusta


Tällä hetkellä junioreita löytää kuitenkin todella harvoin urheiluliikkeistä. Selvästi porukka on herännyt ja huomannut saman kuin minä, kannattaa katsoa myös lasten/ nuorten osaston juoksukenkätarjontaa Onneksi useat verkkokaupat kuten Stadium ja Zalando myyvät Nikee Free 5.0 Jr:ta, yleensä vielä alennuksella kaiken kukkuraksi. Oikean koon löytämiseksi on tärkeää muistaa, että lenkkareiden kuuluu olla n. 1.5 numeroa suuremmat kuin tavallisten kenkien. Oma kengännumeroni on tavallisesti 37 ja lenkkarit ovat kokoa 38.5. Oikean koon löydät parhaiten mittaamalla (cm) oman jalkasi kantapään ulommaisesta kohdasta pystysuoraan kohti pisintä varvasta. Cm -lukemat eivät loogisesti muutu lasten ja naisten kenkien välillä. 

 En ole ostanut naisten Nike Freen lenkkareita enää, koska miksi maksaa ulkomuodoltaan samanlaisista, -kokoisista ja -värisistä kengistä enemmän, kun tarjolla on halvempi samanlainen tarjolla?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti