18. syyskuuta 2016

Kaukolaukaisin - apu valokuvien ottamiseen


Voiko enää tämän helpommaksi mennä valokuvien ottaminen? Ehkä ihan kaikkien Selfie kuvien alareunassa ei näy kohotettu käsivarsi enää tästä eteenpäin!

Bluebiit Selfie-kaukolaukaisin helpottaa kuvien ja videokuvan ottamista puhelimella ja tabletilla. Saatan siis tulevaisuudessa näkyä hieman useammin "kokonaisena ihmisenä" kuin pelkkinä jalkoina tai naamana. Saan otettua enemmän kokovartalokuvia, ilman että täytyy pyytää jotakuta toista ihmistä niitä ottamaan. Puhelimesta bluetooth päälle ja Bluebiitistä ON -nappi taulaan. Sen kun vie puhelimen 10 metrin säteelle ja aloittaa napsimaan kuvia (ei itselaukaisimen perinteisiä viiveaikoja). Laite on minimalistisen pieni ja kulkee helposti mukana avaimenperässä. Se sopii iPhone- ja Android-puhelimille sekä iPad -tableteille (OS ja iOS 6.0 tai uudempi, Android 4.2.2 tai uudempi). Valkoisia ja mustia kaukolaukaisimia saa ostettua/ tilattua Rajala Proshopista vajaalla kympillä.

Otin muutamat pikaiset koekuvat ja jo niiden perusteella voin sanoa tämän olevan hyvä ostos. Ehkä Turun reissulta ostettu takki on ensimmäinen oikea kuvauskohde! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti