10. syyskuuta 2013

Opiskelijan arki

Opiskelijan arki
En olis ikinä uskonu että olen näin kiireinen ja että syksy alkais näin karseella työn teolla. Mutta tosiasia on se että olen ollut Seinäjoella kotona kohta neljä viikkoa (mihin aika on menny) ja tehny oikeastaan selkästää opinnäytetyötä. Viikko sitten tiistaina oli opinnäytetyöhön sisältyvä koulutuspäivä ja sen jälkeen oo tehnyt yhtä sun toista koulujuttua. 

Tosiaan viikonloppu meni Laurin kanssa ihan vaan kotona. Käytiin perjantaina pyörähtämässä Keskisillä, koska halusin raskaan viikon jäljiltä pois kotinurkista. Lauantaina käytiin kattomassa juttuja liittyen sisustukseen ja yleensäkin kotiin, söin ehkä elämäni parasta vegesalaattia ravintolassa ja kiivettiin Joupiskan huipulle katteleen maisemia. Sunnuntaina olikin sit paluu itse asiaan eli opinnäytetyöhön ja korjailin sitä puoli päivää. 

Eilen katseltiin loppu syksyn aikatauluja ja tänään oli valmistuvien ensiavun lopputentit ja kertausharjoitukset, nooh... olis se voinu paremminkin mennä mutta oonpahan taas kolmisen vuotta kauemmin ensiapu 1 & 2 osaava tyttönen. Tai no ainakin luulen niin. 

Loppuviikko työstetään opinnäytetyön kirjallista kakkua ja perjantaina se täytyis jättää opettajalle toiseksi viimeiseen tarkistukseen. Viikonlopun ajattelin ottaa ainakin puoli lunkisti. Kierrellä kirppareita, nauttia syysilmoista ja ehkäpä teen vihdosta viimein sen syysaiheisen kuvakollaasin. 

Sitten loppurutistus ensi viikolla ja opinnäytetyön palautus ja kypsyysnäyte perjantaina, jonka jälkeen suuntaan ansaitulle viikonloppulomalle rauhalliseen Parkanoon murun kanssa. 

Huh... kyllä mä ehkä selviän tästä syksystä kunhan saan tehtyä vaan kaikki vielä edessä olevat sata ja yksi asiaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti