29. maaliskuuta 2014

Nike Free Flyknit+ W

Nike Free Flyknit+ W

Nike Free Flyknit+ juoksukenkä on suunniteltu niin, että se hyödyntää jalan luonnollista liikettä. Kenkä on ns. paljasjalkakenkä. Kenkä on suunniteltu neutraalille jalalle, mutta se sopii myös supinoivalle ja pronatoivalle jalalle. Täytyy kuitenkin muistaa, että mikäli kenkää käytää supinaatiosta tai pronaatiosta kärsivä henkilö, niin juostessa joutuu keskittymään paljon siihen miten jalka osuu askelluksessa maahan. Jalkaterän ja nilkan alueen lihaksiston täytyy olla hyvässä kunnossa, jotta näillä kengillä juokseminen on turvallista ja jalkaa oikealla tavalla kuormittavaa. 

Kenkä pyrkii hyödyntämään kaikilla ominaisuuksillaan jalan luonnollista liikettä. Kenkä on erittäin hengittävää materiaalia, se on kevyin Nike Free malliston kengistä ja sen "suuaukko"on joustavaa materiaalia ja se asettuu napakasti nilkan ympärille, kuitenkaan hiertämättä tai puristamatta. 

Jos täytyy vertailla Nike Free Flyknit+ ja Nike Free 5.0+ niin tämä kenkä sopii paremmin jo pidempään juoksua harrastaneelle, koska kenkä vaatii toimiakseen oikein myös oikeaa juoksutekniikkaa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti