9. toukokuuta 2014

Dome40

Dome40!
Miksi kukaan ei ole aiemmin kertonut tällaisesta? Maanantaina alkaa työt ja tällä viikolla aikaa on kulunut paljon erinäisten asioiten hoitamiseen ja tavaroiden hankintaan. Tässä yksi hankinta, joka olisi pitänyt tehdä jo aikoja sitten.

Näyttää ulospäin laukulta, mutta on se toimii laukkuna ja reppuna. Siinä on yksi iso n. 40 litran tasku, se on vettähylkivää kangasta (ei kuitenkaan Coretex) ja se painaa alle 500g. 
Laukun molemmissa päisä on tukevat ja huomaamattomat kantokahvat, vetoketjut saa pienen suojuksen alle piiloon. Minulla on nyt pinkki, mutta Dome40 on saatavana myös tummansinisenä, mustana ja violettina.
Laukkuna se kulkee helposti olalla, se muotoutuu tavaroiden määrän ja koon mukaan ja se on helppo pakata matkalle mukaan "lisälaukuksi". Mutta mikä parasta hihnojen paikkaa pystyy muuttamaan niin että laukusta tulee reppu. Silloin sen saa näppärästi selkään jos esimerkiksi pyöräilee töihin tai salille tai vaikkapa silloin kun kädet on täynnä muuta kannettavaa. 

Itse pyöräilen uuden työn vuoksi paljon. Asunnon ja Tikkurilan aseman välissä on reilut 4km ja töihin on reilut 10km matkaa, tämän Dome40:n ansiosta ei tarvitse miettiä mahtuuko ja saako kaikki tavarat helposti ja vaivattomasti liikkumaan.

Innolla ja pienellä jännityksellä kohti uusia haasteita! ^^

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti