18. toukokuuta 2014

Yhdeksän minuutin treffit

Yhdeksän minuutin treffit
Tänään oli kyllä kerrassaan upea päivä. Aamulla nukutti tavallista pidempään ja laiskottelin (mikä ei kuulu minun tapoihin) sängyssä reilun tunnin ennenkö nousin. Toki se johtui lähes puoli unettomasta yöstä, koska näin taas painajaista (Jo kolmas yö tällä viikolla). Kunnolla herättyäni kävin suorittamassa kesän ensimmäisen lenkin shortsit ja t-paita päällä ja meinasin oikeasti kuolla! Juoksin 15 kilometriä reilussa kahdessakymmenessä asteessa ja se tuntui kun olisi juossut metrin saharassa. 

 Koska olin alyttömän laiska laittamaan ruokaa niin otin pyörän alle ja poljin vajaa neljän kilometrin päässä olevaan Kauppakeskus Jumboon syömään ja ostoksille. Sieltä palattuani istuin alas talon 87-vuotiaan emännän kanssa hetkeksi. Voi, että miten ihastuttava hän onkaan. Hetkeen en ole tavannut noin terävää ja tarkkaa lähes ysikymppistä rouvaa.
Harmistuin viime sunnuntaina muuttaessani tähän taloon kun kuulin, ettei täällä ole toimivaa pyykinpesukonetta. Onneksi minua ei ole siunattu avuttomaksi, ei muuta kuin muutama pesuvati esiin ja pyykit likoamaan pulverin sekaan. Miltei puolen tunnin luttauksen jälkeen puhdasta pyykkiä oli kuivumassa henkareissa. Täällä on hyvät mahdollisuudet kuivattaa vaatteet ulkona ja niin kuin kuvasta näkyy, siellä ne nyt kuivua kököttävät auringonpaisteessa. 

 Kaiken touhuilun jälkeen otin pienet päivänokoset, siivoilin, katselin muutamaa työjuttua ja illalla kävin vaihtamassa L:n kanssa halit, pusut ja hetken turinat Tikkurilan asemalla. Todelliset pikatreffit, kellotettuna tarkalleen yhdeksän minuuttia. 

 Nyt vielä kypärän korjaus aamua varten ja sitten unta luumuun, että jaksaa herätä 4.45 ^^

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti