1. heinäkuuta 2014

Lomapäivä 1/28

Lomapäivä 1/28
Hikilenkin jälkeinen Cookie Jam pelituokio
Aamupäivä 
Herättyäni vähän yhdeksän jälkeen loikoilin hetken sängyssä ennen aamiaista. Oli niin superia kun sai juoda aamukahvin kotona, divaanilla loikoillen ja radiota kuunnellen. Ennen puoltapäivää lähdin pitkälle reilun 15 kilometrin juoksulenkille ja fiilis kotiin päästyä oli uskomaton. Pitkästä aikaa juoksin tutuissa maisemissa, tuttua reittiä ja tutulla fiiliksellä.
Teehetki rauhallisessa Tarinassa
Iltapäivä 
Lounaan jälkeen suuntasin kaupungille. Palloin siellä ja täällä, yritin löytää Marimekon myymälöistä yhtiä housuja, mutta epäonnekseni ne olivat kaikkialta loppu. Kävin myös pitkästä aikaa Radio kirppiksellä ennen Kirpputori Tarinaan menoa. Tarinassa join päiväteet ja lueskelin roskalehtiä. Laitettiin siskon kanssa kirpputoritavarat pöytään numero 120, (keskiarvollisesti noin 2€ per tuote) ja sieltä niitä voi käydä ostelemassa aina sunnuntai-iltapäivään asti.
Pirtsakka likka raikkaassa ilmassa klo. 22.15
Ilta 
En jaksanut olla kotona, joten lähdin kävelleen ympäriinsä. Kännykästä oli akku niin lopussa etten viittinyt tuhlata sitä vähää kuvien räpsimiseen. Törmäsin keskustassa yhteen vanhaan kaveriin ja mentiin Coffee Houseen istuskelemaan. Siinä se ilta sitten vierähtikin. Ulkona oli niin raikas ilma, että päätin kävellä kotiin. Vaikkei aamupäivän jälkeen ei satanutkaan, niin kumpparit olivat silti kelpopelit kävellessä kotiin. Matkalla mietin ja tajusin, että vihdoinkin elämässä alkaa palaset loksahtelemaan paikoilleen. vielä on paljon haavoja parantumatta, mutta päivä kerrallaan ja hetki hetkeltä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti