7. elokuuta 2014

Niin kuin humalassa

Niin kuin humalassa

En oikein tiedä mitä sanoa. Maanantaina palasin viiden viikon loman jälkeen töihin, mikä on ollut aivan uskomattoman mahtavaa. Minä vaan tykkään olla tuolla niin paljon. Mutta, elämää haittaa tällä hetkellä aivan järkyttävä väsymys, niin kuin olisin humalassa.

Väsynyt väkertäjä, silmäpussit sen kuin kasvavat, mutta vielä jaksaa hymyilyttää juuri ja juuri
Kotona on ollut yli 30 astetta lämpöä, heitelleen 30–33.4 asteen välillä. Aurinko paistaa ikkunasta sisään yhdestä ilta puoli yhdeksään ja no saunahan tämä on, sekä lämmöltään että kooltaan. Yöt on mennyt valvoessa, vaikka töissä olen kyllä pistänyt menemään. Normaalin työpäivän lisäksi työmatkoihin kuluu reilut puolitoista tuntia aikaa, taittuen fillarilla yhteensä 27 km verran. 

Olen tällä hetkellä niin väsynyt, että eilen nukahdin kotona lattialle, tänään aamulla hammasharja suussa vessanpytyn kannen päälle ja äsken ikkunalaudalle. Muisti pätkii, kuin dementikolla ja olo on kuin olisi hirveässä humalassa tai krapulassa kokoajan. Luojan kiitos, tänään kuitenkin satoi vettä ja lämpötila putosi ulkona miltei kymmenen astetta ja näyttää nyt näyttää reilua kahtakymmentä astetta. Nukun tänä yönä niin kuin jokaisena muunakin yönä tällä viikolla korkeat ikkunat sepposen selällään ja luoja, vaikka en kirkkoon kuulu ja jumalaankaan ei kuulu lemppareihin, niin rukoilen että tulevana yönä saan nukuttua. 

 Kärsiikö joku muu uniongelmista helteellä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti