20. tammikuuta 2015

Lontoon ostokset

Lontoon ostokset
T-paita // Naisten Maison Scothilta ei löytynyt mitään kivaa paitaa niin miesten Scoth & Sodalta onneksi löytyi. 

 Kengät // Schuh kenkäliikkeestä nahkaiset lyhytvartiset conssit, joita toivoin joululahjaksikin. Parempi näin, sain ne 60 % halvemmalla sekä lyhyemmillä ja kestävämmillä nauhoilla. 

 Villahuivi // Sunday Up Marketissa oli monessa eri kojussa myynnissä hienoja villahuiveja, mutta minä tykästyin tällaiseen. Huivi on avattuna 86x182 cm kokoinen.

 Kofeiniton kahvi // Whole Food Market oli taivas, kunpa se tulisi Suomeenkin pian. Sieltä saa lähes kaiken mitä ihminen ruoanlaitossa tarvitsee.
Unimaski // Lähti mukaan söpöytensä takia. 
Avainnauhat // Cath Kidston myy hauskasti kuvioituja laukkuja, muotia sekä kodin tuotteita. Lyhyempi on housuihin kiinnitettävä ja pidemmän saa kaulaan. 
Sateenvarjo // Heathrown lentokentällä tuskailtiin mihin loput punnat saadaan tuhlattua ja eksyin yhden laukkukaupan Longchampin alekorille ja sieltä löytyi juuri budjettiin sopiva sateenvarjo, normaalihintaisena törkeät 65€ mutta sain sen 70% edullisemmin.

 Mustat pitkähihaiset peruspaidat // Uniqlo on H&M:n hintatasoinen perusvaatteita myyvä liike, mutta sen vaatteet ovat tusinasti parempilaatuisia kuin H&M:llä. Vasemman puoleinen on V-kaula-aukkopaita ja oikean puoleisessa on edessä napit. 

 Rintaliivit & alushousut // Jos joku nainen pääsee VS liikkeestä ulos ilman että ostaa mitään niin voi pitää itseään nirsojen nirsona. Itse ostin yhdet pitsiliivit ja perus alushousuja paketitarjouksella.

 Neuletakki // Kävelymatkan  varrella Harrodsille pysähdyttiin Hilfigerin liikkeeseen ja mukaan jäi neuletakki, jossa on hakaneulakiinnitys ja collegekankaiset taskut. 

 Topit // Sunday Up Marketissa oli huivimyyjien lisäksi lähes joka kojussa toppeja, t-paitoja ja pitkähihaisia. Itse otin mukaani huivin lisäksi vielä koira ja valastopit. Koiratoppi on perus muutaman pesun jälkeen kulahtava, mutta valastoppi on 100% puuvillaa ja varmasti pitkäikäisempi. 

Tyyny // Ostokset keskittyivät tätä tyynyä lukuunottamatta pukeutumiseen. Kotoa löytyy Barcelonan reissulta 2012 ostettu lähes samanlainen pitsityyny, mutta hieman pienempi. Enää sekään ei näytä sisustuksessa niin yksinäiseltä ja joukkoon kuulumattomalta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti