29. elokuuta 2015

Kesän 2015 bucket list - Tulokset

Kesän 2015 bucket list - Tulokset
Julkaisin kesäkuun 13. päivä kirjoituksen Kesän pläänit jossa oli 32 erilaista asiaa jotka aion tänä kesänä tehdä. Nyt reilut 11 viikkoa myöhemmin on hauska katsoa, mitä tuli tehtyä ja mitkä jäivät tekemättä. Aion... 

Olla kesälomalla 30 päivää, 27.6 lähtien - Kesäloma tuli, oli ja meni nopeasti.
Uida meressä ja järvessä useamman kuin kaksi kertaa kesän aikana - Talviturkin kävin kastamassa yhdellä iltalenkillä Hietsussa ja noin puolena tusinana kertana oon käynyt samalla rannalla aamulenkin ohessa uiskentelemassa. Viilentää kivasti! ^^ Rannalla en makoillut kertaakaan.

Urheilla yöllä yöjuoksun tai -pyöräilyn merkeissä - Yhden kerran kävin pyöräilemässä kymmenen jälkeen illalla.

Mennä (ehkä) Puistobluesiin Järvenpähän - Ehkäksi se jäikin, tänä vuonna porukkaa ei saatu kasaan Bluesseille.

Syödä kesäherkkuja: vartaita, tuoreita vihanneksia ja hedelmiä, täytettyjä paprikoita, grillattua kanaa - Vartaita en syönyt kertaakaan, tuoreita suomalaisia vihanneksia kylläkin, täytetyt paprikat jäivät haaveeksi ja grillattua kanaa söin olemattoman vähän. Joten en katso tämä toteutuneen.

Opetella käyttämään ompelukonetta, viime ajokerrasta on vierähtänyt pian kymmenisen vuotta - Ompelukone tuotiin Tampereelta kotiin ja tuunasin yhdet farkkushortsit ja ompelin yhden pussukan äidille.

Mennä kerholle tanssimaan - En käynyt baarissa kesän aikana lainkaan.

Olla kesälomalla paljon poissa kotoa - No en minä täällä ihan hirveän montaa yötä kyllä nukkunut. Tampereella nukuin suurimman osan öistä lomalla, peräti 14 yötä.

Mennä piknikille - Yhden yhtään kertaa ei tullut piknikillä istuskeltua.

Saada vihdoin oman luonnollisen värisen tukkani takaisin - Ei ihan, mutta melkein. Seuraavan kampaajakäynnin jälkeen syyskuussa minulla on vihdoin oma naturellin värinen tukka.

Viettää Juhannuksen Parkanossa - Jo neljäs juhannus putkeen.

Käydä veneilemässä - Koska kävin kesän aikana Parkanossa kahtena viikonloppuna ja mökille en päässyt kertaakaan niin jäi veneilytkin vain haaveeksi.

Juoda aamukahvit ulkona, aina kun on mahdollista - Join peräti 6 kertaa aamukahvit terassilla/ parvekkeella versus viime kesän 30-40 kertaa. Aamut on ollut niin perkuleen kylmiä, että ei ole huvittanut värjötellä minkään viltin allakaan.

Käyttää rahaa maltillisesti - Yllättävää kyllä miten vähän rahaa meni viime kesään verrattuna. Säästöpossu kiittää.

Katsella auringonlaskua Malminkartanon huipulla - Kesäloman viimeisen viikonlopun lauantaina poljettiin pyörillä mäen alle ja käveltiin portaat ylös mäen päälle.

Mennä äidin kanssa Tammelan torille - Käytiin äidin kanssa heinäkuussa yhtenä torstaiaamuna.

Kerätä marjoja pakkasen täyteen - Delegoin homman muille. L osti mansikat kaupasta (jotka on itse asiassa pian jo syöty minun toimesta) ja poimi mustikassa Parkanosta. L:n äiti poimi mustaviinimarjat pensaasta. Hienosti hoidettu siis! ^^

Mennä serkkuni häihin - Älyttömän kauniit ja mukava henkiset häät, yksi kesä kohokohdista.

Saunoa rantasaunassa - no mutta ei tänä kesänä. Ensi kesänä sitten.

Juoda viintä silloin tällöin - Taisin peräti kolme lasillista juoda kesän aikana.

Viettää muutaman päivän tutustuen Lahteen - En mukamas sinnekään kerinnyt.

Juhlia 25. syntymäpäivääni - Vietetään tänään pienellä porukalla mukava päivä.

  Viettää aikaa ystävien kanssa - Toteutui kyllä mutta hyvin minimalistisessa mittakaavassa.

Matkustaa Roomaan - 9.-12.7. Ehdottomasti kesän yksi viidestä kohokohdasta.

Valokuvata kesän tapahtumia - Kamera on kyllä räpsynyt huolella ja valokuvia on kertynyt runsaasti. Kuvia kertyi kesän ajalta reilusti yli 600.

Osallistua Paroonin Markkinoille - Olin kyllä kyseisenä ajankohtana Parkanossa mutta en markkinoilla.

Saada rusketusraitoja muuallekin kuin nilkkoihin - Ensimmäiset rajat taisi tulla virallisesti Roomassa mutta nyt elokuun aikana kauniiden ja aurinkoisten ilmojen siivittämänä päivetyin ihan mukavasti.

Mennä auttamaan isää töihin - Harmittaa etten ehtinyt mennä silloin kun apua olisi kaivattu.

Vierailla Turussa - Nooh... olen pettynyt itseeni etten Turussakaan vieraillut yhden ainutta kertaa.

Nähdä ihmisiä joita en arkena ehdi nähdä - Näin kyllä paljon ihmisiä (etenkin sukulaisia) joita en ollut nähnyt pitkiin aikoihin.

Mennä Weekend Festivaaleille - Olin Weekendeillä lauantaina tamppasmassa ihan muutaman tunnin. Yksi kesän upeimmista muistoista ja hetkistä.

Ja mikä tärkeintä, aion rentoutua ja ladata akkuja - Tämä kyllä toteutui niin täydellisesti, yöunet oli pidempiä ja lepoa tuli ihan riittämiin. Nyt jaksaa taas edes muutaman kuukauden eteenpäin. 

Aikomisistani toteutui 20/32. Aika säälittävän paljon jäi asioita tekemättä jotka olisin kyllä ihan hyvin ehtinyt ja pystynyt tekemään. Jääkööt ne sitten ensi kesän bucket - listalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti