1. lokakuuta 2015

Syyskuun kohokohdat

Syyskuun kohokohdat 

Terve vaan täältä Hilmaiidan puolelta. Tyttö ja reppu on nyt historiaa, vaikka kaikki sen blogin aikana kirjoitetut tekstit löytyvät täältäkin. Mutta sitten itse asiaan.! Syyskuu vaihtui lokakuuhun yön aikana ja tässä kuussa on paljon mukavia juttuja tiedossa, ensin kuitenkin viime kuun kohokohdat.

Kirjojen lukeminen - Ostin syyskuussa peräti neljä kirjaa, joista kaksi oli täynnä runoja. Ne kirjat ahmin heti käsiini saatua samana päivänä. Yksi neljästä kirjasta oli Kaisu Joupin Tyhjä syli, joka oli hirmu koskettava ja kertoo kohtukuolemasta, erityisemmin mitään peittelemättä. Viimeinen kirjoista liittyy virkkaukseen ja se tuli juuri eilen postiluukusta kotiin, siitä lisää myöhemmin tällä viikolla. 

Crossfit - Pasilan Easyfitille tuli syyskuun vaihteessa Crossfit-sali ja olen kerran viikossa käynyt tekemässä tappavan hyvän treenin, joka kerta on ollut haastetta kävellä kotiin. Crossfit-salia pystyy hyödyntämään myös yksittäisten liikkeiden tekemiseen mainiosti ja oman kehon painolla harjoittelu saa lisäboostia. Ehkä tämä kesän sali boikotti väistyy pikkuhiljaa, kun sali on entistä monipuolisempi ja antaa variaatiomahdollisuuksia. 

Hiusprojekti - Sain vihdoin oman luonnollisen värisen tukkani takaisin, joka oli ollut värien peitossa kasiluokalta asti. En oikeastaan edes tiennyt tai muistanut, minkä värinen oma tukka on! Joka tapauksessa väri on minun makuuni, juuri sen värinen mitä olen pitkään haaveillut saavani. Onneksi se löytyy omasta eikä väripurkin takaa. 

Syksyn saapuminen - Kauniit syyspäivät, täydelliset auringonlaskut, syksyn mukana tuoma ruska ja nämä aivan ihanat lämpötilat tekivät syyskuusta huipun. 

Parkano viikonloppu - Viime viikonlopun vietimme Parkanossa pitkästä aikaa. Tuskaista ja väsynyttä Onnibussilla matkustamista lukuunottamatta viikonloppu oli rentouttava. Perjantaina perille päästyämme suoraan saunaan ja aikaisin nukkumaan. Lauantaina aamulla pitkä juoksulenkki ja iltapäivällä Keskisille ostoksille, vihdoinkin löysin Adidaksen perus verkkahousut jotka kelpuutan. Sunnuntaina pitkän aamulenkin uusinta sekä pötköttelyä milloin missäkin ja alkuillasta takaisin kotiin. Parkano on paras mesta rentoutumiseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti