28. joulukuuta 2015

Just nyt mielessä

Just nyt mielessä 

Joulusta on selviydytty ja kotiuduttu (X) 
Uusi tietokone tilattu (X) 
Ensilumi on nähty ja askellettu (X) 

 ja oikeastaan on ihan huippua, että juuri tänään on maanantai. Viikon ensimmäinen aamulenkki on tehty ja vaikka oli aika liukasta juosta lumella pitkästä aikaa. Pääasia että maa on toistaiseksi vielä valkoinen ja on hieman aiempaa valoisampaa ympäri vuorokauden. Neljänä päivänä on tällä viikolla töitä ja torstaina lähden taas Tampereelle. Muutoin viikko sujuu urheillessa paljon ja nauttiessa vuoden viimeisistä päivistä. 

Eilen kävin iltapäivällä kiertelemässä alennusmyyntejä ja totesin kaupasta toiseen kulkiessani, etten kyllä tarvitse yhtään mitään. Tulin siinä samassa ajatelleeksi, että voisin olla New Yorkin reissuun saakka ostamatta mitään ylimääräistä yhtä poikkeusta lukuun ottamatta. Ollaan ennen sitä lähdössä Tukholmaan viikonlopuksi, joten jos sieltä jotakin tarttuu mukaan, niin se on sallittua. Ajattelin myös Miikkulaisen vinkkaamana tehdä New Yorkiin ostoslistan mukaan, niin muistan ja osaan ostaa mitä tarvitsen ja mitä kannattaa ostaa dollarin kurssin ja myös siltä kannalta että mitä en suomesta/ netistä helposti ja edullisemmin saa hankittua. Näin myös ehkä vältyn shoppailuähkyltä. Äkkiä kun mietin, niin tiedän heti muutamia juttuja mitä listalle tarvitsee laittaa. Näytän ostoslistaa sitten ennen reissua teillekin! 

Viikonloppuna aloittamani mehupaasto jatkuu vielä tänään ja huomenna. Olen kärsinyt taas erinäisistä vatsavaivoista ja ainakin nyt tuntuu että paastosta on ollut apua. Pidemmän aikaväin tavoitteena on saada hieman muutoksia kroppaan, joita tulen seuraavan kahdeksan viikon aikana työstämään kunnolla. Elämä tulee muuttumaan osittain aika radikaalistikin, mutta ehkä näkyvimpinä muutoksia ovat mm. aamuaerobisen tekeminen tyhjällä vatsalla, myöhäisempi nukkumaan meno ja herääminen arkena, salitreenejä työpäivän jälkeen, kokonaan leivätön ja maidoton ruokavalio sekä veden juonnin lisääminen ja opettelu. Aion myös panostaa kokonaisuudessaan nukkumiseen ja unen laatuun paljon, koska tuntuu että kun saan nukkumisasiat kuntoon niin monet muutkin ongelmat ratkeavat. Konkreettisesti myöhäisempi nukkumaan meno tarkoittaa että menen vasta yhdeksän jälkeen nukkumaan ja herään aamuisin aikaisintaan viideltä arkena. Ja jotta en ota stressiä luettelemistani muutoksista, aion kirjoittaa päiväkirjaa, jotta heikon hetken sattuessa pystyn lukemaan ja saamaan lisätsemppiä. Toivon että kaikki ympärilläni häärivät ihmiset tukevat minua, that’s all I need! 

Mukavaa alkanutta viikkoa! ^^

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti