4. joulukuuta 2015

Rakas joulupukki

 Rakas joulupukki
Koska tämä tuntuu olevan taas se polttava puheenaihe niin tässä nämä minun toiveet.


Top 5

Matkalaukku: Kuvan Samaonite Neopulse lentokonelaukku tai Delseyltä joku vastaava olisi enemmän kuin kiva, mutta kova ja nelipyöräinen sen täytyy ehdottomasti olla. Musta tai joku harmaan värinen miellyttävät eniten. Toki jos vastaavanlainen laukku löytyy joltakin muulta merkiltä niin mikä ettei, mutta tuon kuvassa olevan laukun tyylinen sen pitäisi olla. 

Kynttilän jalat: Nuo Iittalan Nappulat ovat vain niin kauniit ja yksinkertaiset kynttilän jalat. Mustat ovat ajattomat ja sopisivat sisustukseen kuin sisustukseen. Nappulat sopivat sekä arkeen että juhlaan, eikä mustan väriset ole sidottuja käytettäväksi juuri tiettynä vuodenaikana.

Nilkkurit: Vagabondin mustat Emma nahkanilkkurit ja koko 37. Nilkkureissa on venyvä suuaukko joten ne pystyy vain sulauttamaan jalkaan. Niitä sopii käyttää lähes ympäri vuoden, ainakin syksystä kevääseen. Niihin mahtuu tarvittaessa villasukat ja ne sopivat niin housu- kuin mekkoasujen kanssa. Niillä on ihan järjettömän hyvä kävellä ja Vagabond nyt vain on Vagabond.

Reppu: Marimekon Eppu reppu. Tämä reppu on täydellinen reppu arkeen ja pienille viikonloppureissuille. Mikä että myös ulkomailla ollessaan reppu on hyvä matkakaveri. Olen pitkään etsinyt ajatonta ja yksinkertaista reppua, ja tietysti sellainen löytyy yllättäen taas Marimekolta.

Purkki: Marimekon Oiva/ siirtolapuutarha purkit ovat herttaisia. Niissa voisi säilyttää koruja tai keittiössä tarvittavia pikkutavaroita.  

Muita ideoita
Nuo Top 5 olevat ovat niitä ykköstoiveita, mutta nämä seuraavat viisi ovat niitä mistä tykkäisin ja mitä haluaisin. Sellaisia ovat Hennika huiviOiva/ Siirtolapuutarha teekannu, Kalevalan jotkut pronssiset nappikorvakorut, Veetin Spawax ja lahjakortti Stadiumiin.

Mitä te haluatte?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti