31. tammikuuta 2016

Dag i Stockholm

Dag i Stockholm
Lähdettiin perjantaina töiden jälkeen kohti Tukholmaa. Oltiin varmaankin vähiten matkatavaroita kantavia matkustajia tai ainakin siltä tuntui, kun molemmilla oli selässä vain reput. Ilta meni laivan kylpylässä rentoutuessa ja mentiin hyvissä ajoin nukkumaan. Yöllä oli kova myrsky ja laiva keikkui ihan järkyttävästi, eikä edes normaalisti kuin tukki nukkuva Lauri saanut kunnolla nukutuksi. 
Lauantaiaamuna meriaamiainen hyvissä ajoin ja vähän ennen kymmentä päästiin maihin ja lähdettiin kohti Tukholman keskustaa. Sää oli erittäin miellyttävä, puolipilvistä ja reilut viisi astetta lämmintä. Toisinaan kävi aika kova tuuli, mutta ei häirinnyt meitä. Kolmisen tuntia pyörittiin keskustassa ja käteen jäi mm. pöytävalaisin olkkariin ja minulle muutaman vaatekappaleita. Syömässä käytiin Taverna Brillossa, johon olimme varanneet pöydän kovan suosion vuoksi. Ruuan jälkeen kierreltiin vielä hetki keskustassa ja sitten lähdettiinkin jo takaisin kohti satamaa. Laivasta vielä muutamia ostoksia, kahvittelua ja lasillisella käyntiä. Yllättävää, mutta nukkumatti tuli aikaisin molemmille.
Reilun 11h yöunien jälkeen ehdittiin olla vielä hetki laivassa ennen satamaan astumista. Tällaiset minilomat ovat edullisia ja piristäviä arjen kiireen keskellä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti