9. helmikuuta 2016

4x tammikuu

4x tammikuu

Miltei pääsi unohtumaan, viime viikko oli yhtä hullun myllyä ja kiirettä täynnä. EIkä sitä helpottanut yhtään tuloillaan ollut influenssa, joka on nyt sitten rantautunut minuun. En kuitenkaan jaksa ajatella tätä tautia sen enempää, niin siirrytään takaisin tammikuuhun.

Rakas Tampere: Vuosi alkoi Tampereella, jonne tiemme vie takaisin tämän vuoden loppu puolella. Tampereella viettämäni tammikuiset päivät olivat super rentoja ja miespainotteisia. Vietin laatuaikaa kahden tärkeimmän miehen, Laurin ja isän kanssa.

Lumisade ja paukkupakkaset: Ne saapuivat tyypillisesti Suomeen tammikuussa. Hieman kirpaisi useana aamuna lähteä ovesta ulos kun lämpömittari näytti yli 20 astetta pakkasta. Toisaalta hieman leudompina aamuina lunta satoi niin kovasti että hiihtämällä olisi päässyt töihin nopeammin. Paukkupakkaset olivat sinänsä ihan kiva, mutta kotona oli olohuoneen patteri rikki (+huoltomiehet olivat saamattomia) ja sisälämpötila laski kovimmilla pakkasilla lähemmäs 15 astetta. Ennemmin olisi nytkin paukkupakkaset kuin tällaiset vesisateet.

Käyttämättömistä tavaroista eroon pääsy: Kirpputoripöydän pitäminen itsepalvelukirpputorilla on yllättävän työlästä. Täytyy ensin kaivaa tavarat kaapeista, hinnoitella ja laittaa hintalaput, raahata kirpputorille, käydä siivoamassa päivittäin pöytää ja lopuksi hakea myymättömät tavarat pois ja miettiä mihin ne loppusijoittaa. Oli se kuitenkin sen arvoista. Nyt kaksi Ikean kassillista köyhempänä ja parisataa euroa rikkaampana on helppo hymyillä.

Tukholma: Päivä Tukholmassa ton tyypin kanssa oli epäilemättäkin parasta. Hyvin nukut yöunet, keväinen ilma, vähän shoppailua ja pörräilyä paikasta toiseen. Ihan luksusta vaihtelua tylsiin Helsinki-viikonloppuihin.

Koittakaa välttyä tältä taudilta! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti