25. helmikuuta 2016

DIY: Laukku vanhasta meikkipussista.

DIY: Laukku vanhasta meikkipussista 

Tarvitsen vanhan litteän meikkipussin/ jättipenaalin, 2 purjerengasta + asennustyökalun, reikäpihdit, sakset ja vasaran.

1. Tee reikäpihdeillä yksi reikä laukun molempiin yläreunoihin niin, että se tulee laukun kankaan etu- ja takakappaleeseen samaan kohtaan. Teet siis käytännössä neljä reikää. Siisti tarvittaessa reikien reunat saksilla. Tee reiästä muutama milli pienempi kuin purjerengas on.

2. Aseta purjerenkaan kaulallinen rengas reiän läpi, niin että sen kaula tulee kokonaan esiin reiästä. Kangasta ei saa olla kaulan päällä. 

3. Laita kaulaton rengas kaulallisen päälle.


4. Aseta työ purjerengaspakkauksen mukana tulleen asennustyökalun väliin. Paina asennustyökalun ylä- ja alaosa toisiaan vasten. Tarkista, että renkaat ota kohtisuorassa toisiaan vasten. 

5. Ota vasara ja lyö renkaat toisiinsa kiinni. Tarkista välillä ettet lyö renkaita liian litteiksi. Tämän jälkeen laita purjerengas samalla tavalla laukun toiseen reunaan. Muista katsoa että purjerenkaan osat tulevat samoin päin kuin toisesa reunassa.

6. Ota jostain kotoa löytyvästä laukusta hihna (sellainen jossa on isot papukaijalukot) ja laita se purjerenkaiden läpi.

7. Laukku on valmis!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti