4. helmikuuta 2016

Uusi perheenjäsen

Uusi perheenjäsen 

Ei uskoisi että viikko sitten fiilistelin viikonlopun Tukholman reissua ja nyt ollaan jo menty viikko eteenpäin. Tämä viikko on mennyt nopeasti ja on mukamas ollut paljon tekemistä. Maanantai tuntui jokseenkin ärsyttävältä mukavan viikonlopun jälkeen, mutta… no maanantait on maanantaita. Tiistaina menin moikkaamaan äitiä suoraan töistä ja keskiviikko vierähti kotosalla. Mutta eilen torstaina meidän marraskuun Black Fridayna tilaama sohva saapui kotiin. Vanha Ikean divaani myytiin samaisena viikonloppuna Naamakirjan kirpputorilla ja siitä asti parvekkeen lepotuolit ovat olleet olkkarissa sohvan korvikkeena. Miettikää omalla kohdallanne, milllaista olisi elää 10 viikkoa ilman sohvaa?! 

Tänään menen töiden jälkeen käymään Eurokankaassa ostamassa karvatakin huppua varten kangasta ja ajattelin samalla katsoa sohvatyynyjä varten kangasvaihtoehtoja. Tällä kertaa Lauri valitsee mieluisat tyynynpäälliset. Innolla odotan millaiset tulevat valituksi, mutta onneksi meillä on sama sisustusmaku ^^. 

Huomenna olisi sitten vielä viikon viimeinen työpäivä. Töiden jälkeen käyn varmaan äidin kanssa tekemässä jotakin mukavaa. Illalla ajattelin korkata sohvan ja avata jopa telkkarin ensimmäistä kertaa moneen kuukauteen. Olen tainnut itse avata ja katsoa yksinäni telkkaria viimeksi itsenäisyyspäivänä :DDD Joten olisko jo aikakin! Viikonlopulle ei ole juurikaan mitään lukkoon lyötyjä suunnitelmia, ehkä jäähallikirpputorille, elokuviin, Tammistoon tai villinä korttina mahdollisesti sunnuntaina Porvooseen. 

Mutta nyt tää aamurumba käyntiin että ehtii töihin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti