18. maaliskuuta 2016

Some shopping

Some shopping

 2x kasvonaamio, Egg Pore -aine & Banana Sleeping Pack -naamio  TONYMOLY
Kovassa nousussa ja suosiossa olevia Korealaisia kasvojen hoitotuotteita. Suomesta noita ei saa ostettua, mutta toki Ebaysta niitä saa tilattua. Tarkemmin TONYMOLYN tuotteisiin pääsette tutustumaan täältä.

Paksupohjaiset avokkaat  Aerosoles, Macy’s
- "En oikeasti edes tajunnut ostavani kenkiä." Oltiin lähdössä Macy'sistä pois ja kuljettiin katutasossa ja yritettiin etsiä ulospääsyä. Matkalla ulko-oville huomasin naisten vessan olevan ihan vieressä ja käväisin siellä. Lauri meni odottamaan siihen vessojen viereen naisten kenkäosaston penkeille. Tulin vessasta ja istahdin Laurin kanssa penkeille ja lepuutin itsekin jalkoja. Käänsin katseen taakse ja näin nuo kengät ja jotenkin vaan yhtäkkiä olin pyytämässä myyjältä kokoani ja hetken päästä seisoin kassalla. Oliko tämä nyt sellainen todellinen heräteostos? Kotona reissun jälkeen sovitettuani totesin heräteostoksen menneen enemmän kuin nappiin. Vagabondilla on kuulemma vastaavanlaisia, mutta näitä ei ole jokaisella vastaantulijalla kesällä jaloissa ^^


Pitkähihainen pehmeää puuvillaa & ribattu pitkä neuletakki  UNIQLO
- Ostin taannoin Lontoon UNIQLOSTA kaksi mustaa pitkähihaista ja nyt lähti mukaan valkoinen. Sopii hyvin esimerkiksi farkkuhaalarin alle. Ribattu neuletakki on täydellinen tulevana kesänä shortsiasujen kanssa. Suomen kesä kun ei kuitenkaan ole niin lämmin että pärjäisi aina pelkällä lyhythihaisella ja -helmaisella. Neuletakissa on vielä reilun kokoiset halkiot molemmilla puolin helmaa.


Urheiluliivit & kaarituettomat liivit  Victoria’s Secret 
- Urheiluliivit bongasin jo VS:n verkkokaupasta ja tottakai ne oli pakko hakea pois. Vaikka ne onkin urheiluliivit niin ne on tarkoitettu arkikäyttöön. Ja nuo neliapila liivit tulee varmasti olemaan kesällä kovassa huudossa. Naisellisella yksityiskohdalla varustettu selkäosa voi pilkottaa ihan rauhassa kesällä avoselkäisten yläosien alta.


Small Pouch Molasses kukkaro & Pouch Molasses kukkaro  BAGGU
- BAGGU:n tuotteet ovat laadukkaita ja mielestäni hinta-laatusuhde on kohdillaan. Suomessa niitä myy kattavimmin Porissa sijaitseva KATOKO jolla on myös verkkokauppa katoko.fi. Toki tuotteita pystyy tilamaan suoraan BAGGU:n omilta verkkosivuilta baggu.com myös Suomeen. Lauri osti tuon pienemmän nahkaisen naistenpäivälahjaksi ja ostin itse tuon isomman. Kukkarot ovat pehmeää nahkaa. Kotoa löytyykin jo tuollainen isompi keltaisena.

5x pitsistringit  Victoria's Secret
- Jos haluatte naiset käyttää huomaamattomia ja pesunkestäviä pitsistringejä niin ne on tässä. Kannattaa ehdottomasti hankkia! Niitä myydään myös Helsingin Victoria's Secretin myymälässä mutta puolet kalliimpia.


500 syytä arvostaa ystäviä -kirja & 3x pikkuvihko  Papyrus
- Toka vikana päivänä kävelin Time Squarelta hotellille ja kahden korttelin päässä hotellista sijaitsee Papyruksen kauppa. Vihkonarkomaanina kauppa oli paratiisi. Tällä kertaa pikkuvihkojen lisäksi mukaan lähti aika osuvan niminen kirja.

Se mitä lähti mukaan kaupoista niin, joskus vähän on itse asiassa paljon ^^

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti