25. huhtikuuta 2016

Sisaruus

Sisaruus

Sisaruus on yksi elämän arvokkaimmista suhteista. Omalla kohdalla sisaruus tarkoittaa isosiskon paikkaa viisi vuotta nuoremmalle pikkusiskolle. 

Siskolle voi lähettää vaatekriisin keskellä kuvan ja hän sanoo mielipiteensä, mielipiteen joka kruunaa valinnan. Sisko tietää hyvin miten ärsyttävää on kun joku kysyy aamulla juuri kun olen herännyt, ”nukuitko hyvin?”. Siskolle voi kertoa asioista, joista muille ei voi kertoa. Sisko kertoo rehellisesti, jos näytän hirveältä ja myös kun näytän kauniilta. Siskolle voi aina avautua kellon aikaan katsomatta. Sisko todella tietää, mitä luottamus tarkoittaa. Vaikka meillä olisi iso riita, minun ei tarvitse ikinä epäillä ettei hän olisikaan rinnallani huomenna. Sisko osaa samaistua kolmannesta nimestä heräävään ikuisuus keskusteluun, ”Voi kun on hieno ajatus antaa… plaa plaa plaa”. Siskon vaatekaappi on minun vaatekaappi ja toisin päin. Sisko tietää kaiken, mitä olen käynyt läpi. Sisko on ainoa joka nauraa samoille jutuille ja samaan aikaan, huumorintaju on identtinen. Sisko on ainoa ihminen, jonka perään itken kun tiet erkanevat viikonlopun jälkeen.

Hän on sisko joka osaa kuvitella kaiken sen, mitä muut luulevat muistavansa. Toivottavasti omilla lapsillani on joskus samanlainen sisarus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti