1. toukokuuta 2016

Huhtikuun parhaat

Huhtikuun parhaat
Aurinkoiset kevätpäivät: Uskomattoman paljon kauniita kevätpäiviä, lämpöä on ollut ihan kivasti. Vesisateita ei tätä viikkoa lukuunottamatta ole ollu juuri lainkaan. Lisää aurinkoa ja lämpöä, niin kesä tulee nopeammin!

Työkuvioiden ratkeaminen: Tässä on pidemmän aikaa odoteltu ja odoteltu kuulumisia mahdollisesta Tampereelle siirtymisestä. Sitä saadaan kuitenkin ainakin tällä erää jäädä odottelemaan hieman pidemmäksi aikaa kun oli tarkoitus. Ei olla muuttamassa Tampereelle tänä vuonna ja tuskin vielä ensi vuonnakaan. Päätökseen vaikutti moni arki en ja tärkeä asia, kaikista tärkeintä kuitenkin on että arki rullaa.

Siskon synttäribileet: Jotenkin sitä oli unohtanut millaiset ovat perinteiset kotibileet: A) niitä hehkutetaan juhlien alusviikolla, b) järjestelyihin käytetään aikaa, vaivaa ja rahaa, c) uusi juhla-asu ostetaan ja peilin edessä pyöritään, "miten mä tän mun tukan laitan" ja d) se meno ja meininki mikä siellä bileissä oikeasti on. Uskomatonta, miten monta vuotta siitä onkaan aikaa kun olin tuollaisissa perus kotibileissä ollut: boolia, naurua ja hyvää musiikkia. Ihan parhaat ja ikimuistoiset pirskeet vaikka me vanhukset ei baariin lähdettykään.

Valoisammat aamut: Käsittämätöntä että aamulla kuudelta on jo valoisaa. Moni aamusali on vaihtunut pelkästään taivaan takia aamulenkiksi. Muutaman kerran jäi harmittamaan oikein kunnolla ettei puhelin sattunut olemaan lenkillä mukana, niin käsittämättömän kauniita auringonnousuja varmasti tusinan kertaa.

Siskoviikonloppu: Edellisestä siskoviikonlopusta tai edes yhteisestä yhdestä päivästä oli vierähtänyt useampi vuosi. Annoin siskolle osana synttärilahjaa päiväreissun Tallinnaan. Sisko totes paluu matkalla, "olin ihan varma että me riidellään". ^^ Ei kuitenkaan riidelty sitten kertaakaan, puhuttiin erittäin syvällisesti ja pohdittiin useita viime vuosina elämässämme pinnalla olleita asioita, naurettiin ihan järkyttävästi, syötiin hyvin ja tehtiin aika tappava porrastreeni viikonlopun päätteeksi. Ja kun sisko jutui lähtemään niin multa pääsi järkyttävä itku, miten rakas ja tärkeä ihminen hän onkaan minulle. Harmillista että, kaikki kiva loppuu aikanaan. Kuten tuokin viikonloppu. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti