5. toukokuuta 2016

Kananmunaa ja banaania kasvoille

Kananmunaa ja banaania kasvoille

Tony Moly Egg Pore tightening cooling voide on miedon hajuinen ja jotenkin hattaramaista pehmeää höttöä. Itsejäähdyttävän mekanisminsa ansiosta se poistaa talia ja ihohuokoset kiristyvät ja niistä tulee kimmoisammat. Voidetta levitetään riittävä määrä ihoalueille jossa ihohuokoset ovat auki. Annetaan vaikuttaa 10-15 minuuttia ja pestään pois haalealla vedellä. Käytetään kerran tai kahdesti viikossa. Voide sisältää mm. puhdistettua vettä, kaoliinisavea, bentoniittia, hyaluronihapon natriumsuolaa, maissitärkkelystä, etikkaa, munankuorijauhetta ja merisuolaa.


Olen käyttänyt tuotetta pari kertaa viikossa ja huomannut ihon olevan pehmeämpi, kimmoisampi ja tasaisempi. Voiteen pehmentävä ja silottava vaikutus näkyy ja tuntuu iholla heti voiteen käytön jälkeen. Voidetta ei ainakaan vielä saa ostettua Suomesta, mutta esimerkiksi ebaysta sen saa tilattua tännekin.

&

Tony Molyn ravinteikas Banana Sleeping voide syväkosteuttaa, rauhoittaa ja pehmentää tehokkaasti ihoa samanaikaisesti kun ihosi korjaa itseään nukkuessa. Voidetta levitetään vähän ennen nukkumaan menoa kasvojen pesun ja kasvoveden käytön jälkeen ohut kerros kasvojen ja kaulan iholle. Seuraavana aamuna voide huuhdellaan haalealla vedellä. Voide sisältää mm. vettä, glyseriiniä, mehiläisvahaa, vaseliinia, banaania, kamomilla uutetta, banaanista saatua hedelmäuutetta, pinaatin ja punajuuren sisältämää antioksidanttia, kukkaisuutetta ja magnesiumia.


Käytän voidetta kerran viikossa, yleensä samana päivänä kun Egg Pore tightening cooling pack -voidetta. Tämä banana voide tekee kasvojen ihosta pehmeän kuin vauvan pylly. Tuotetta saa Egg Poren tavoin tilattua ebaysta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti