30. toukokuuta 2016

Valinnat

Valinnat

Teetkö asioita, joista tulet onnelliseksi?
Mietitkö, mistä asioista et?
Näetkö oikeasti riittävän usein niitä elämäsi ihmisiä, jotka saavat sinut hyvälle tuulelle?
Ja keiden ihmisten näkeminen tekee sinut vähemmän onnelliseksi?
Syötkö tarpeeksi usein niitä ruokia joista oikeasti pidät vai tyydytkö siihen tuttuun, turvalliseen ja helppoon vaihtoehtoon?
Juotko juuri niitä juomia mitä mielesi milloinkin tekee?
Vai otatko aina sen tutun ja turvallisen veden vaikka tekisi viiniä mieli?
Käytkö niittävän usein paikoissa joista pidät?
Mietitkö mitä tahtoisit elämääsi lisää ja mitä taas haluaisit karsia pois?

Sitä tekee päivästä toiseen asioita rutinoidusti, se on helppoa, turvallista, ehkä mukavaakin. Mutta kun voisit tehdä jotakin aivan muuta, et ehkä varmasti yhtä helppoa mutta taatusti parempaa ja enemmän hyvää mieltä lisäävää.

Tänään ja tästä hetkestä eteenpäin, aion tehdä enemmän asioita jotka tekevät minut onnelliseksi. Aion nähdä enemmän elämäni tärkeimpiä ihmisiä, syödä ruokia jotka tekevät minulle hyvää, juoda useammin lasin valkoviiniä, käydä enemmän tykkäämissäni paikoissa ja miettiä, mitä haluan elämään lisää ja mitä haluan karsia.

Tänään juoksin lyhyen aamulenkin, koska tuntui siltä. Join kaksi kuppia aamukahvia, vaikka se ei ehkä ollut fiksua. Soitan töiden jälkeen äidille, koska tiedän sen piristävän häntä. Ostan kaupasta suklaapatukan jos mieleni tekee. Kerron miehelleni miten rakas hän on. Kuuntelen suihkussa musiikkia ja laulan, vaikka se saattaa naapureiden mielestä olla ärsyttävää. Illalla katson Mustat lesket telkkarista ja menen myöhemmin nukkumaan, vaikka jaksamisen kannalta olisi parempi nukkua pidemmät yöunet. Teen asioita, joista oikeasti pidän ja joilla on oikeasti minulle merkitystä. 

Mitä valintoja sinä teet elämässäsi, tänään ja huomenna?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti