9. kesäkuuta 2016

Työpaikka muuttaa

Työpaikka muuttaa

Saatiin toukokuun puolen välin jälkeen varmistus työpaikan muutosta uusii tiloihin. Muuton yhteydessä tulee lisää tilaa, uusia työntekijöitä ja asiakkaita. Uudet tilat ovat puolet nykyisiä isommat ja varmasti kaikin puolin paremmat. Edestakainen työmatka pyörällä tulee kutistumaan neljä ilometriä päivässä. Julkisilla liikkuessa matka pidentyy ajallisesti juna-aseman sijaitessa pidemmän kävelymatkan päässä, mutta eiköhän siihen totu. Onneksi kuitenkin yli puolet vuodesta saa kulkea pyörällä.

Ennen kesälomille jäämistä tehdään perusteellista tavaroiden läpikäyntiä, heitetään ja annetaan tavaraa pois sekä pakataan jo osa tavaroista pahvilaatikoihin. Muutto häämöttää tällä tietoa elo-syyskuun vaihteessa. 

Odotan uusiin tiloihin pääsyä ja toiminnan muuttumista toimivammaksi ja paremmaksi. Moni asia tulee muuttumaan ensi syksynä ja pidän sitä erittäin hyvänä ja positiivisena asiana. Vaikka itse muuttaminen on ihan tylsää ja mälsää hommaa niin kyllä se lopussa palkitsee. Syksy tulee varmasti olemaan täysin erilainen syksy kuin mikään aikaisempi. Kaiken lisäksi syksyllä täytyy alkaa pohtimaan seuraavan kevään kouluun hakeutumista. Tarkoituksena on aloittaa jonkinlaiset opiskelukuviot syksyllä 2017. En aio ottaa sen enempää stressiä tulevasta muutosta ja muutoksista kuin opiskelujutuistakaan, nyt on kesä ja pian itse kesäloma ^^ Sitten vasta se kaikki uusi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti