13. heinäkuuta 2016

Äidin luona

Äidin luona

Äidin koti on ihan äidin näköinen. Koti on erittäin viihtyisä ja paljon muistoja täynnä. Se on sisustettu vanhalla ja uudella, ja jokaisella asialla ja esineellä on tarkoitus ja merkitys. Monet ihmiset sanovat kodin näyttävän siltä, että siitä pidetään ja sillä on merkitystä miltä siellä näyttää.


Mikä on kodissa tärkeintä? Se, että minun on turvallinen asua ja hyvä olla täällä. Kotini on täynnä muistoja ja ne ovat minulle erittäin tärkeitä.

Lempipaikka kodissa? Ruokailutila, ruokapöydällä on aina sen hetken kauneimmat sisustusesineet joita voin katsella.


Mitkä ovat lempiesineitä kodissa? Lasten kuvat, lasiesineet, seinillä olevat taulut ja erityisesti yhdellä seinällä olevat kuvataulut minusta, perheestä ja suvusta. Myös kirpputorilta ostettu eteisen pöytä on yksi kodin suosikki esineistäni.

Mitkä ovat lempivärejä? Turkoosi, punainen ja maanläheiset sävyt. 

Entä lempituotemerkit? Iittala, Arabia, Riihimäen lasi, Finlayson ja Marimekko. Minulle kotimaisuus ja suomalainen taide ovat mieleen.


Mistä saat inspiraatiota kodin sisustamiseen? Katselemalla tv:stä sisustusohjelmia ja kiertelemällä kaupoissa.

Keräiletkö jotakin? Lasiesineitä, niitä on joka puolella. Joskus keräsin ainoastaan Mariskooleja, mutta nykyään keräilen paljon muunlaisia lasiesineitä.

Mistä ostat sisustusesineet? Sieltä mistä milloinkin niitä löydän. Lasiesineitä ostan kodin lähellä olevasta Vaarin varastosta ja muita sisustusesineitä Sokokselta.

Äidin koti elää kokoajan. Sisustusesineet vaihtavat paikkaansa ja jotakin uutta ilmestyy tilalle. Koti näyttää viihtyisältä ja se on todellakin asukkaansa näköinen.



- Hilma & äiti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti