31. heinäkuuta 2016

(Viho) viimeisiä viedään

(Viho) viimeisiä viedään

Loma alkaa olemaan loppu, tänään on oikeastaan pelkkä matkustuspäivä. Ensin Parkanosta Tampereelle ja sit Tampereelta järkyttävän tavaramäärän kanssa Helsinkiin. Tuntuu, että tänään en aio paljoakaan hymyillä tai muutoinkaan erityisemmin iloita mistään.


Perjantaina iltapäivästä tulin Parkanoon ja mentiin illaksi mökille Lamminkoskelle. Eilen kävin kesän ehdottomasti rankimmalla juoksulenkillä. Rankan siitä teki +23 auringonpaiste ja seisova ilma, ei tuullut yhtään. Lenkin jälkeen olikin ihan mielettömän ihanaa kastella itsensä letkulla, joka otti veden suoraan joesta. Iltapäivästä söin luultavasti kesän viimeinen lounaan ulkona ja sit muutama jakso True detectivea iltapäivän ja illan aikana. Ai niin ja sit käväistiin pikaisesti vielä mökillä.


Mukava viimeinen lomaviikko takana, säät ovat ainakin miellyttäneet. Olen kirjoittanut koko loman ajan lomapäiväkirjaa ja kirjannut ylös aina päivän lämpötilan sijaintini mukaan, keskiarvolämpötila on 19.9 astetta, vaihdellen 13-27 asteen välillä. Ei todellakaan mikään kovin häävi, mutta eipä meistä kukaan pysty säähän vaikuttamaan.

Jos siellä ruudun takana joku muukin viettää loman viimeistä päivää, niin kertokaa ihmeessä miten tästä päivästä pystyy tekemään edes hitusen kiinnostavamman.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti