26. heinäkuuta 2016

Vinkit Kööpenhaminaan

Vinkit Kööpenhaminaan

- Jos vaihdat rahaa, vaihda suurin osta vasta perillä. Vaihtokurssi on parempi kuin Suomessa, suhteessa parempi kuin muissa maissa tavallisesti.

- Kortilla maksaessasi varaudu muutaman prosentin lisäkuluihin. Esimerkiksi maksun perushinta (kruunuista euroiksi) + 2 € + n. 2 % provisio. 

- Tivolin vuoristorata on nostalginen ja kokemisen arvoinen. Tivoli ei ole mikään perinteinen huvipuisto, vaan siellä on paljon erilaisia esityksiä ja alue on täynnä ravintoloita. Sisäänpääsymaksu Tvoliin n. 15-16 €.


- Nyhavn on kauneimmillaan illalla, mutta ravintolat ovat iltaisia todella täynnä. 

- Pieni merenneito on täysi pettymys.

- Korkokengät kannattaa jättää kokonaan kotiin ja laittaa hyvät kävelykengät jalkaan. Kaupunki on täynnä mukulakiveä ja varsinkin ydinkeskustassa liikkuessa saa katsoa jalkoihinsa aika ajoin ettei kompastu.

- Huomioi, Kööpenhamina on kalliimpi kuin esimerkiksi Helsinki. Normaalihintaisten tuotteiden osto on hölmöä jos niitä saa ostettua kivijalka liikkeistä tai tilattua verkkokaupasta Seomessa.

- Spaghetteria La Perla on loistava ruokapaikka. Ainakin syömämme pizza ja salaatti olivat taivaallisia. 

- Kirpputorien kiertämiselle kannattaa varata aikaa. Sieltä voi tehdä oikeasti uskomattomia löytöjä ja tavara on hyvälaatuista. 

- Pyörän vuokraaminen on hauska vaihtoehto kävelyn rinnalle kaupungin kiertämiseen. Ei toki ydinkeskustassa liikkumiseen, mutta jos haluaa kiertää Kööpenhaminaa vähän laajemmin niin harkitse pyörän vuokrausta. Peruspyöriä näytti saavan n. 20€ päiväksi. 



xoxo Me

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti