11. syyskuuta 2016

Uudet yksitehot


Kävin viime vuoden lopussa silmälääkärissä tarkistuttamassa näköni pitkästä aikaa. Jo silloin todettiin että myös kaukonäössä on normaalia näön heikentymään. Jäin pohtimaan uusiakko lasit kokonaan monitehoiksi vai hankkia erikseen yksitehot kaukonäön korjaamiseksi. Näin kymmenen kuukautta myöhemmin sanon kyllä yksitehoille!


Omistan entuudestaan kolmet lasit, joista kahtia käytän. Kaikki ovat pelkkiä yksiteholaseja, joissa on lähinäköä korjaavat linssit ja vahvuudet on just ne mitkä pitääkin. Toiset ovat tummanruskeat ja toiset ruskea-vaaleanvioletit, jotka on täysin eri tyyliset. Nyt tarkoitus on hankkia kaukonäköä korjaavat yksitehot ja haluat jotkut vaaleat, jotka on aika neutraalit ja topii kasvojen ja hiusten väriin täydellisesti. Yllä olevat löytyivät Instrusta ja tällä hetkellä ne ovat ainoat jotka oikeasti miellyttävät. ja kaiken lisäksi ne näytti hyvältä sekä kun hiukset ovat auki että hiukset ovat kiinni. 

Kysymys kuuluukin, jaksanko vielä koluta muita lasiliikkeitä Instrun ja Silmäaseman koluamisen jälkeen vai marssinko ensi viikolla ja tilaan nuo?!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti