16. syyskuuta 2016

Zadaa


Olen myynyt vuosien aikana kivijalka- ja Facebook kirpputoreilla sekä Tori.fi:ssä muutamilla tuhannella euroilla käytettyjä vaatteita, kenkiä, laukkuja, kodinsisustusta, huonekaluja ja muihin kategorioihin kuuluvia tuotteita. Viime viikolla päätin tutustua uuteen villitykseen, Zadaa:seen. Loin tilin ja lisäsin muutaman tuotteen kokeiluksi myyntiin ja vajaa päivä myöhemmin oli ensimmäinen tuote jo myyty.


Viikonlopun aikana laitoin myyntiin lisää vaatteita, kenkiä ja laukkuja. Oikeasti käytettyjen vaatteiden, kenkien, laukkujen ja muiden asusteiden myynti ei voisi olla enää helpompaa. Menet vain sovellukseen sisälle, luot tilin, otat pari kuvaa per tuote ja täytät pyydetyt tiedot. Zadaan haku on helppo ja pystyt sieltä tarkkaan kategorioimaan mitä haluat hakea!


Tuote täytyy maksaa ennen kuin siitä lähtee myyjälle viesti. Tämän jälkeen myyjä toimittaa tuotteen ja vasta tämän jälkeen myyjä saa rahan tililleen. Kannattaa oikeasti kokeilla, jos haluat päästä eroon käyttämättömäksi jääneistä ja turhista vaatteista, kengistä, laukuista ja muista pukeutumiseen liittyvistä tuotteista. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti