5. lokakuuta 2016

♡ Mantelimaito


Tästä en enää luovu! Olen käyttänyt jo pitkään pelkkää mantelimaitoa ja voinut vihdoin sanoa heippa kipeälle vatsalle, turvotukselle ja ilmavaivoille. Mantelimaito on ehdottomasti lempi maitovalmiste kahvin joukkoon. Kahvi maistuu nyt paljon paremmalta ja aromit tulevat paremmin esiin. Aluksi käytin makeutettua mantelimaitoa., mutta kesän jälkeen vaihdoin kuitenkin makeuttamattomaan vaihtoehtoon, kun huomasin sellaista olevan. Muutamalla ensimmäisellä kerralla makeuttamaton mantelimaito maistui pahalta, mutta tiesin tottumisen vievän aikaa. Nyt en enää vaihtaisi mihinkään muuhun! Juon kahvin ennemmin mustana kuin käytän tavallista maitoa jos manelimaitoa ei ole saatavilla. Nyt olen käyttänyt vallan tuota Alpron tuotteita, mutta tarkoitus on testata muidenkin valmistajien makeuttamattomat vaihtoehdot. 


Ravintosisällöltään Alpron makeuttamattomassa mantelimaidossa on tavalliseen rasvattomaan maitoon nähden enemmän rasvaa, mutta vähemmän kaloreita ja proteiinia. Loistavinta ja tärkeintä on se, että tämä mantelimaito on hiilihydraatitonta (0.1g/ 100ml). Tarvittavat hiilihydraatit saa muualtakin ja elimistö välttyy turhilta sokereilta. Vitamiiniarvot ovat samat kuin tavallisessa rasvattomassa maidossa. Kannattaa lähteä testaamaan ja etsimään suosikkituotetta! 

Ehdoton oma suosikkijuoma on 2.5 dl suklaakahvia (Robert Paulig Choco, Indiska coffee Chocolate tai Moomin coffee choco mint) + 1/2 dl makeuttamatonta mantelimaitoa, NAM ^^

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti