27. lokakuuta 2016

Minä haen kouluun


Fysioterapeutiksi valmistumisesta on pian kolme vuotta ja silloin oli vähän erilaiset fiilikset kun nyt (täällä). Kuvittelin joskus lukiolaisena ammattikorkean olevan ihan läpihuutojuttu. No ei se nyt ihan läpihuutojuttu ollut, sillä töitä sai tehdä oikein kunnolla. Valmistuttuani joulukuussa 2013 ajattelin, että EI ENÄÄ KOSKAAN, EI KOSKAAN koulua. Olinhan siinä vaiheessa istunut koulun penkillä jo 15,5 vuotta yhteensä. Mieli kuitenkin muuttui nopeasti ja jo vuoden päästä valmistumisesta aloin katsella jatkokoulutusmahdollisuuksia. 

Puntaroin pitkään erilaisia vaihtoehtoja niin yliopistosta kuin ylemmästä ammattikorkeasta. En kyllä käsitä miksi edes mietin yliopistovaihtoehtoja, koska en ole ollut ikinä mikään lukuihminen vaikka joutuu ammattikorkeassakin lukemaan. Alempaan ammattikorkeaan en todellakaan hae, sitä ei kestä pää, rahapussi eikä parisuhde. Haen siis ylempään ammattikorkean, vaikkei opiskelu työn ohella ole varmastikaan mitään iisiä. Uskon kuitenkin, että on se iisimpää kuin että yrittäisin elää 500€ kuukaudessa enkä tekisi töitä. Odotan innolla hakupapereiden eteenpäin laittamista ja pääsykoemateriaalien ilmestymistä, olen valmis ottamaan haasteen vastaan. ^^

En lähde vielä tässä vaiheessa paljastamaan, mitä ja mihin ammattikorkeaan aion hakea opiskelemaan. Paljastan sitten kun se on ajankohtaista.

Jotta elämässä pääsee eteenpäin on otettava haasteita vastaan! i'm ready!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti