3. lokakuuta 2016

Tuhoa tämä kirja


Montako kirjaa olet tuhonnut elämäsi aikana? Montako kertaa olet kaatanut juotavaa kirjalle? Montako kertaa olet vetänyt kirjaa perässäsi kävelylenkillä? Ensimmäiseen kysymykseen voin vastata, että kerran. Muistan kakarana repineeni jonkun kirjan kun paloi käämit äitiin. Mutta nuo kaksi jälkimmäistä kysymystä kuulostavat erittäin kutkuttavilta, koska nyt ne ovat oikeasti sallittuja.


Ei hätää, tässä on se kirja jolle voit tehdä käytännössä ihan mitä uskallat ja tahdot. Ohjeeksi annetaan vain, että kirjaa on pidettävä aina mukana. Siinä on noudatettava joka sivun ohjeita, vaikka järjestyksellä ei ole väliä. Ohjeita voi myös tulkita vapaasti ja kaikenlaista pitää kokeilla, mutta järjen ääntä ei saa kuunnella. Kirjan tuhoamiseen tarvitset ohjeiden mukaan 51 erilaista asiaa. Ne sinä saat selville ostamalla tämän kirjan.


Innostuin kirjasta alunperin jo silloin, kun pääsin hipelöimään sen alkuperäistä englanninkielistä versiota Wrick this journal. Toivoin jo tuolloin sen suomentamista, kunnes muutama viikko sitten törmäsin kirjaan kirjakaupassa. Täytyy siis teroittaa mielikuvitus, toivoa kaatosadetta ja valmistautua ilon ja surun, rakkauden ja raivon luovuuksien valloilleen päästämiseen. Odotan erityisesti kirjan perässä vetämistä kävelylenkillä ja suihkussa käyntiä ^^. Let's do it!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti