28. lokakuuta 2016

Vanha kunnon blogihaaste


Enpä osannut olettaa että nämä vielä palaavat. Muistan tehneeni näitä joskus blogin alkuaikoina Niin kuitenkin kävi että yksi lukijani minulle tällaisen lähetti ja en voinut jättää tekemättä


3 asiaa, joista pidän...
Collegehousut, ilman niitä en voisi kuvitella koskaan eläväni. Kaatosateessa juokseminen on ihan mieletöntä. Pidän myös ihan maagisen hauskoina kaikkia hassuja eläinvideoita.

3 asiaa, joista en pidä...
Sipuli (ihan tavallinen, puna- ja valkosipuli), toki niitä on usein ruuassa "piilosipuleina" mutta itse en laita koskaan ruokaan sipulia. Ihmiset jotka eivät sitten millään osaa pitää kiinni sovituista aikatauluista. Hidas internetyhteys on ehkä ei pidetyin asia.

3 asiaa, joita tein viikonloppuna…
Vietin laatuaikaa puolison kanssa, käytiin Porvoossa ostamassa uusi ruokapöytä ja testaamassa Tennispalatsin Scape sali Infernon siivittämänä.

3 asiaa, jotka osaan...
Olen taitava saamaan kaaoksen aikaan etsiessäni jotakin tiettyä vaatetta vaatekaapista (totta kai koko vaatekaappi on käännettävä ympäri mikäli juuri sitä tiettyä vaatetta ei löydy). Osaan huolehtia muidenkin muistuttamisesta niin paljon että siitä tulee usein jo ongelma. Pravuurini on varmaankin se että osaan tehdä oikeasti todella montaa asiaa samaan aikaan.


3 asiaa, joita en osaa...
Mitään mikä liittyy yleissivistykseen, hävettää myöntää että olen kyllä useissa asioissa täysi tampio. Huonekalujen kasaaminen ilman hermoromahdusta on mahdotonta. En myöskään osaa silittää kauluspaitaa.

3 asiaa, jotka haluaisin osata...
Letittää hiukset ranskanletille ja muille erilaisille leteille. Käydä kaupassa järkevästi sillai kerran viikossa. Haluaisin osata olla spontaanimpi.

3 asiaa, jotka minun pitäisi tehdä...
Hävittää ihan kaikki turhat romut kaapeista. Pestä hampaat joka ikinen päivä kahdesti. Opetella käyttämään ruuanlaitossa monipuolisesti erilaisia kasviksia.

3 asiaa, joista stressaan...
Joulu, loputon To Do -lista ja muiden aikaansaamattomuudesta stressaaminen.


3 asiaa, jotka saavat minut rentoutumaan...
Yksin kotona peiton alla makoilu töiden jälkeen. 15 minuutin suihkussa luttaaminen ja Laurin kainalossa pötköttely.

3 asiaa, joista puhun useasti...
Puhun paljon perheestäni. Saatan innostua puhumaan työstä liikaakin. Puhun myös useasti treeneistä ja niihin kuuluvista fiiliksistä.

3 asiaa, jotka puen mielelläni päälle...
Collegehousut jos ei vielä tullut selväksi. Lenkkarit arjessa ja juhlassa, ei ole mitään väliä ja ja pipot, ne on yksi suuri rakkaus.

3 asiaa, joita en pue päälleni...
Ihonmyötäinen makkarankuorimekko, leveälahkeiset housut ja valkoiset saapikkaat, yäk!


3 asiaa, jotka haluaisin hankkia...
Burberryn käsilaukku, kirkasvalolamppu ja videokamera. Uuden pienen merkkilaukun hankkiminen on ollut haaveissa kesästä asti. Kirkasvalolamppu olisi pimeän ajan piristys ja videokameralla kuvaamisesta olen innostunut enemmän kuin mistään muusta hetkeen.

3 asiaa, joista unelmoin...
Terveiden silmien omistamisesta, omistusasunnon ostamisesta asap ja täysipainoisesta kasvissyöjän elämästä.

3 asiaa, joita pelkään...
Junan vessat ovat pelottavia paikkoja, samoin kuin käärmeet ja suurimpana pelkona on se, että mitä mulle käy sitten isä ei joskus enää olekaan täällä.

3 asiaa, jotka toivon tapahtuvan lähitulevaisuudessa...
Opiskelemaan pääseminen, hiusten saaminen kokonaisuudessaan ponihännälle sekä perheenlisäys viiden vuoden kuluessa.

Haastan tähän mukaan Treenikengissä blogin Millan. Lähtekää toki muutkin mukaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti