8. marraskuuta 2016

Kaikki hajoaa käsiin, ja vieläpä samaan aikaan


Ihan kuin yhden asian hajoaminen ei riittäisi ja ottaisi päähän.

Ensin puhelin putoaa lattialle pöydältä. En vieläkään ymmärrä, miten se on mahdollista että puhelin putoaa pöydältä lattialle vaikka oli yli 15 cm päässä pöydän reunasta. Puhumattakaan siitä, että näyttö olisi mennyt rikki vaan se, että puhelimen runko vääntyi korjauskelvottomaksi ja nyt saan hankkia uuden puhelimen. Niin tällä hetkellä ainoa "toimiva" puhelin on varustettu rikkinäisellä mikrofonilla ja akku kuluu parissa tunnissa sadasta nollaan. Uusi puhelin saapunee 4-5 arkipäivän kuluessa. 

Sitten hajosi lempi Niket, kun isovarvas puski kärjestä tien ulkomaailmaan. Sitten pyörän kumin venttiili hajosi pumppauksen yhteydessä. Olin lähdössä pyörällä töihin ja päätin pumpata renkaisiin lisää ilmaa ihan muutaman pumppauksen. Niin eikös se venttiili sitten hajonnut ja koko rengas tyhjeni eikä sinne saanut enää ilmaa lainkaan.

Sitten kului viikko ja kaikki pysyi ehjänä… ja päivää myöhemmin laitettuani aamulla muotovaahdon hiuksiin ja kuivattuani hiuksia minuutin, hiustenkuivaaja vain sammuu eikä enää suostu toimimaan.

Nyt en edes jaksa miettiä mitä kaikkea epäonnista onkaan elämässäni viime aikoina sattunut. Niin ja jos vielä kehtaan mainita… kaksi vatsakramppia reilun viikon sisällä ja täysin sekaisin oleva vatsa ei helpota hermostuneisuutta, turhautumista ja ärsyyntymistäni sitten yhtään. Ihmettelen vaan, että miksi kaikki hajoaa samaan syssyyn. Toisaalta kerran se kirpasee, kun kaikki hajoa kerralla.

Ex-lempi Niket pääsivät kaappiin odottamaan Losin reissua ja ne saavat tehdä viimeisen matkan toimimalla juoksukenkinä reissun ajan. Pyörä odottaa edelleen korjaajaansa ja saa kyllä odottaa minun puolesta ihan niin mitkään kuin on tarve. Toki enpä minä pyörällä enää mitään tee kun lumi satoi maahan. Ja mitä hiustenkuivaajaan tulee niin se teki ylösnousemuksen ja heräsi henkiin muutama päivä sitten. Mutta olisi sääli käräyttää vaivalla kasvatetut hiukset, joten ehkä minä vaan selviydyn ilman hiustenkuivaajaa jonkin aikaa ja kirjoitan senkin loputtomaan hankintalistan joukon jatkoksi.

Kuulostanko naurettavalta? Onmeksi hajonneista asioista lähes kaikki ovat materiaa. Ja uusia kenkiä, hiustenkuivaajia ja puhelimia saa kun vaan ”vähän” raottaa lompakon suuta. Mutta… oikeasti isolla MUTAlla. Mistä johtuvat nämä kaksi vatsakramppia, jotka olen saanut? Saako uusia vatsalaukkuja ja suoliakin ostettua ja tilattua jostakin nettikaupasta, vai kenties Prismasta? En ole luojan kiitos joutunut kärsimään vatsaongelmista miltei vuoteen. Toissa viikonloppuna saatu vatsakramppi oli hirveä ja eilinen oli lievästi hirveä. Kyllä tuosta kaikesta materian hajoamisesta ehkä juuri ja juuri selviän muutamassa viikossa, mutta tämä vatsaongelma, se vaatii ehkä pidempää prosessia ja selvittelyä. Ehkä myös isompaa lovea pankkitilille.

Kaikesta huolimatta, anteeksi avautumiseni ja mukavaa tiistaita. ^^

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti