4. joulukuuta 2016

Ei huvita, en jaksa, en osaa eikä ole aikaa


Aina en löydä inspiraatiota kirjoittamiseen, ei huvita, en jaksa, en osaa eikä ole aikaa. Tämä viikko on ollut juurikin sellainen. Ei ole ollut inspiraatio kirjoittaa, ei ole huvittanut kirjoittaa jostakin syystä. En ole jaksanut, koska kaikki energia on kulunut loppuun äärettömän pitkien ja hektisten työpäivien aikana. En ole osannut, aiheita kyllä on mutta sanat ovat takerrelleet. Ei ole ollut aikaa. Jos pitkien työpäivien päätteeksi vielä hoidin muita velvollisuuksia niin vuorokaudesta loppuivat tunnit kesken, ennen kuin ehdin edes miettiä kirjoittamista.

Eikä valmiiksi kirjoitettujen postausten joukosta löytynyt yhtään sellaista jonka olisin halunnut julkaista. Ei sopinut, ei tuntunut oikealta, ei ei ei….

Onneksi tänään saa tehdä juuri niitä asioita mitä sillä hetkellä huvittaa ja onneksi ensi viikolla on vähän vähemmän juttuja, ainakin töitä. Tiistain vapaapäivä tulee todellakin tarpeeseen. Välillä on hyvä olla tekemättä asioita, nyt on tuntunut hyvältä olla kirjoittamatta ja takat sitä jos siltä tuntuu. 

Mukavaa sunnuntaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti