16. tammikuuta 2017

Check list: USA länsirannikko road trip

Check list: USA länsirannikko road trip

Voi pojat. Kaksi viikkoa töitä ja sitten alkaa todellakin ansaittu ja ikimuistoinen talviloma.

DONE: Hotellit on varattu kaiken kaikkiaan 12. yölle, auto on vuokrattu, jatkuvan matkavakuutuksen matkatavaroiden korvausmäärä on nostettu nextille levelille, toinen matkalaukku on lainattu, ESTAN:n tiedot on päivitetty ja Alcatraz pääsylippu on ostettu.

DOING: Google Mapsiin on luotu osa reissu reittikartoista hotelleineen, nähtävyyksineen ja muine pysähdypaikkoineen. Paljon on kuitenkin vielä tekemättä karttojen suhteen. Uusi Visa -kortti on tilattu ja se on noudettavissa pankista. SAS -jäsentili on luotu, mutta se on liittämättä lentolippuihin. Osa rahoista on vaihdettu, mutta vielä tarvitsee vaihtaa lisää. Pakkauslistan teko on hyvässä vauhdissa, nyt tarvitsee enää puntaroida ja miettiä että mitä kaikkea sitä oikeasti tarvitsee ja kannattaa raahata perässään.

TO DO: Case netti, millainen otetaan ja kuinkahan pirun paljon siitä saakaan maksaa. Navigaattorin pitää päivittää, adaptereiden olemassa olo ja määrä täytyy tarkastaa. Kampaajalle täytyy käydä laitattamassa kuontalo uuteen uskoon. Käsinpesupulveri täyty ostaa, ei viitsisi ihan koko urheiluvaate arsenaalia raahata reissuun mukaan, en muista koska olisin edes nyrkkipyykännyt. Rennot lentohousut on ostettava, en jaksa ja halua kärsiä lentoturvotuksesta sitten yhtään. Niin ja sitten se tärkein! Työjuttujen täytyy hoitaa siihen kuntoon, että voi murhtimatta jäädä lomalle ja vieläpä niin ettei minulle soitella kertaakaan tuon kahden viikon loman aikana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti